Grupair és especialista en venda, instal·lacions i serveis d’una gamma de productes industrials de qualitat. Només subministrem productes d’alta qualitat, i com a tal, treballem amb els fabricants amb més renom internacional.

Cada servei té les seves pròpies particularitats. Nosaltres ho sabem i ens hi hem adaptat. A Grupair tenim un equip d’especialistes que treballa segons les característiques de cada client.

Servei de Manteniment de totes les marques de Compressors

Com que som coneixedors i experts en compressors des de fa més de 40 anys, també oferim el servei de manteniment de totes les marques de compressors que hi ha al mercat. Aquest coneixement que donen els anys va acompanyat d’estoc de recanvis de la marca del teu compressor.

Estudi de necessitats

Estudiem les instal·lacions d’aire per a determinar les necessitats reals i futures. La millor manera de satisfer-les, és coneixent la situació real de la instal·lació, i així coneixem les millors opcions per a instal·lar els millors equips i optimitzar la teva productivitat.

Servei tècnic 24 hores

Disposem d’un equip de tècnics, altament qualificats i amb llarga trajectòria per tal d’oferir-vos el servei de manteniment que més s’adapti a les vostres necessitats.

Servei d’aire comprimit, servei de frigorista, gasos i fred industrial. 24 hores i 365 dies a l’any.

Flota de Lloguer

Grupair disposem d’equips de lloguer en perfecte estat de funcionament per a satisfer les necessitats puntuals de lloguer, sigui per demandes puntuals o puntes de producció. La flota consta de compressors, assecadors, dipòsits i refredadores. Consulta’ns.

Instal·lacions

Oferim als nostres clients el servei de disseny i execució de qualsevol mena de xarxa de distribució d’aire comprimit i gasos. Disposem dels millors materials per a oferir la instal·lació òptima al client.

Legalitzacions i proves

Som empresa instal·ladora autoritzada per la Generalitat de Catalunya i et gestionem íntegrament tots els expedients legals tant de noves instal·lacions, com les proves periòdiques dels equips existents.

 

Control a distancia industria 4.0

Una parada de producció és inacceptable. Avui tenim tecnologia eficient per al control remot dels equips i així tenir-los controlats des de les oficines o des del mòbil. Així, en tot moment podem veure com treballa l’equip i les possibles accions a preveure o realitzar.

Estoc de recanvis

Per tal de garantir un excel·lent servei post venda, disposem d’un ampli estoc de recanvis i material per a donar un servei ràpid i eficient. Les nostres unitats mòbils van equipades amb el material i recanvis necessaris per a evitar parades i contratemps.