Lloguer i Renting de compressors industrials, lloguer de generadors de Nitrogen, lloguer de refredadores

En un entorn empresarial i de producció canviant com l’actual, on el dinamisme i les capacitats són de màxim nivell, cada cop més empreses s’adonen dels avantatges del lloguer, sigui a curt o llarg termini. Es millora el rendiment, la seguretat, la capacitat de canvi i sobretot l’estalvi econòmic perquè no has de fer la inversió i tens una despesa temporal.

Grupair ofereix la solució que millor s’adapti a la necessitat específica de la seva empresa, ràpid, àgil i sense complicacions.

Lloguer o Renting de compressors industrials, lloguer de generadors de Nitrogen N2, lloguer de refredadores

 

 

   Costos estables i controlats

El client pot disposar de maquinària sense haver de desemborsar una gran quantitat de diners, per tant no hi ha l’immobilitzat en el cas d’una compra i tens una despesa temporal, que només té cost per al temps d’utilització.

   Avantatges fiscals

El lloguer és una despesa fiscal deduïble. Els béns llogats son una despesa, no un be immobilitzat.

   Total flexibilitat

Per diferents necessitats de producció, ara són unes i d’aquí a un any poden ser unes altres de diferents.

   Sense sorpreses

La maquinària de lloguer no hi ha sorpreses, ni despeses de cap mena. El manteniment, reparacions i altres variables hi són incloses i no generen cap cost adicional.
Amb el lloguer també s’evita l’envelliment de la maquinària de la teva empresa. Amb el nostre ampli estoc, sempre tindrem l’equip que et cal segons les necessitats de la teva empresa.

   Una punta de feina?

Una gran comanda provoca un augment de la producció? Amb el lloguer de Grupair pots mantenir la resposta al teu client, accedint ràpidament al lloguer de l’equip que necessitis. Tindràs els clients sempre fidelitzats.

   Una aturada de fàbrica?

Si la teva cadena de producció o la teva fàbrica, pot patir una aturada a conseqüència d’una avaria del compressor. Et busquem la millor solució per a la reparació o substituir-lo per un altre equip.

 

 

Serveis

Proporcionem una àmplia gamma de serveis que s’adapten perfectament a les vostres necesitats amb els nostres equips de lloguer o Renting. Explica’ns què necessites i et farem una oferta sense cap compromís.

 

  Només necessites un compressor o també vols que et fem la instal·lació completa.

  Ja sigui només per uns dies, diverses setmanes, mesos o fins i tot anys. Tenim la solució adequada per a qualsevol període de lloguer o renting.

  Servei 24h / 365 dies.

  Amplia gamma de compressors, assecadors, estacions de nitrogen i fred industrial.

  Servei de lliurament ràpid. Si ho necessites per avui, nosaltres som àgils i ràpids.

  Servei post venda propi. És bo que poques vegades passi. Però fins i tot els compressors llogats més ben mantinguts poden tenir problemes o fallar. I si les coses no funcionen bé, els nostres tècnics de reparació amb experiència estaran immediatament in situ per reparar o substituir l’equip.

  A Grupair tenim l’experiència de més de 43 anys treballant en el sector.