Projecte familiar

Grupair és fruit d’un projecte familiar, que es va iniciar l’any 1977, i avui continua treballant amb la mateixa idea del primer dia. Servei, passió i treball.

Més de 45 anys en el mercat industrial fa que avui confiïn en nosaltres moltes empreses de tots els sectors industrials, i per això continuem treballant, ampliant productes i serveis per satisfer les necessitats canviants del mercat d’avui.

 

El futur

Actualment Grupair està treballant en el seu pla d’expansió i ampliació de serveis per a la indústria. Disseny, desenvolupament i fabricació d’equips d’aire comprimit, gasos i fred industrial. Amb un equip d’enginyers altament qualificats, fa que donem solucions i servei amb els nivells més alts de qualitat.

Treballem per aconseguir una màxima satisfacció de tots els nostres clients, amb una atenció personalitzada per a cada un d’ells, per aconseguir una màxima eficiència en els processos productius. Treballem amb passió i amb l’esperit d’evolucionar i apostar per la consolidació de la marca oferint compressors de qualitat i eficients.

Et convidem a veure tot el que Grupair pot fer per a la teva empresa, per a la indústria d’avui.